Close

Om oss

Selskapet
Brevik AS er et allsidig maskinentreprenørfirma lokalisert i Lier kommune i Buskerud. Vi har over 40 års erfaring innen grunnarbeid og stor stolthet til faget. Knut Anders Brevik startet selskapet i 1974, mens sønnen Anders Brevik kom inn i firmaet etter endt utdannelse i 2005. Vi er et selskap i vekst og har i dag 26 ansatte. Det viktigste for oss er at kunden er fornøyd og opplever en ryddig og effektiv prosess, med gode løsninger og høy kvalitet på arbeidet vårt.
Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innenfor vei- og grunnarbeid, VA-arbeid og landskapsutforming.

Maskinpark
Brevik AS har en moderne og solid maskinpark bestående av gravemaskiner fra 5 til 40 tonn, beltedumpere, hjullastere, og tippbiler/Semi med tipphengere og maskinhenger. Gravemaskinene har alt av ekstrautstyr, inkludert GPS, for å få utført arbeidet nøyaktig og effektivt.

Kvalitet & HMS
Brevik AS har som målsetting å forebygge ulykker og helseskader, og skape trivsel på arbeidsplassen. Dette skal skje ved at sikkerhet og arbeidsmiljø planlegges og prioriteres. Alle ansatte i bedriften må følge bedriftens HMS- rutiner og være med på å skape en trygg og god arbeidsplass. Vi bruker Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) sitt nettbaserte KS/HMS-system, som er tilpasset bygg og anlegg med prosjektrelatert dokument- og styringssystem.